top of page

Aanbod volwassenen

Individueel traject

Als Innerstylist ondersteun ik jou bij het verhelderen van jouw vraag en brengen we samen het einddoel van de begeleiding in kaart.

De frequentie van het traject bepalen we samen. Soms is één sessie voldoende, regelmatig zijn meerdere sessies nodig. Ik bied steeds een traject op maat aan dat afgestemd is op jouw behoeften en ontwikkelingsproces.

Het starten van een begeleiding betekent niet dat je het zelf niet kan, wel dat je bewust kiest om meer inzicht te krijgen in jezelf, je waarden, drijfveren, talenten en de thema's sensitiviteit, begaafdheid en levenskunst. Dat je wilt investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Een geschenk voor jezelf dus. 

Ik bied jou geen oplossingen aan, die ontdek je zelf tijdens het traject. Wel begeleid ik je in jouw bewustzijnsproces omtrent mogelijke belemmeringen, hulpbronnen, mindset, vaardigheden en (begaafde) potentieel. Ook ondersteun ik je in jouw ontwikkelingsproces als levenskunstenaar, zodat jij van binnenuit een zinvol en gelukkig leven kan creëren.

Benieuwd naar de meerwaarde van een begeleiding? Lees hier enkele getuigenissen.

Loopbaanbegeleiding

Wil je verder ontwikkelen in je loopbaan? Zit je met twijfels over je job? Wil je een job waar jij je goed in voelt en waarin jouw talenten zichtbaar worden?

Tijdens een traject loopbaanbegeleiding ontdek jij jouw unieke gedragsvoorkeuren, talenten en energiegevers. We kunnen aandacht schenken aan verschillende thema's zoals:

  • Inzicht in jouw energienemers en -gevers

  • Ontdekken van jouw (begaafde) potentieel en hoe je dit best kan inzetten

  • Hoe sensitiviteit, begaafdheid als kracht inzetten

  • Hoe omgaan met stress

  • Balans tussen werk en privé

  • Gezonde werkrelaties uitbouwen

  • Hoe jouw huidige job beter laten aansluiten bij jouw behoeften, waarden en talenten

  • Onderzoeken of het zelfstandige statuut bij jou past

  • Welke werkomgeving biedt jou ruimte om jezelf te kunnen zijn en je talent ten volle te ontwikkelen

Via het systeem van gesubsidieerde loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor 7u loopbaanbegeleiding. 40 euro voor het eerste pakket van 4u, 40 euro voor het tweede pakket van 3u. 

Alle info en voorwaarden vind je op www.vdab.be/loopbaancheques. Bestellen van de cheques kan ook enkel via deze link.

Ik ben erkend loopbaanbegeleider en werk hiervoor samen met Fulfil, de gemandateerde instelling voor loopbaancheques.

 

Wil je meer weten over mij of waarom ik dit doe? Klik hier.

 

Workshops, ontmoetingen

Mijn doel is om gelijkgestemde volwassenen te verbinden. En om samen de thema's sensitiviteit, begaafdheid, talentontwikkeling en levenskunst te belichten. Momenteel ben ik nieuwe workshops aan het voorbereiden.

Heb je interesse of zelf tips omtrent thema's waarover jij zelf meer zou willen leren, ontdekken?

bottom of page