top of page

INNERSTYLIST NELE

Innerstylist Nele

"Watch carefully, the magic that occurs,

when you give a person just enough comfort,

to be themselves."

Atticus

Persoonlijke ontwikkeling, een passie die als rode draad doorheen mijn leven loopt. Zo koos ik destijds voor een loopbaan als leerkracht omdat ik het fantastisch vind om te kunnen bijdragen aan de (talent)ontwikkeling van jongeren.

Al snel kwamen daarbij de thema's (hoog)sensitiviteit en (hoog)begaafdheid op mijn pad. Mijn eigen fijngevoeligheid en de komst van een zoon met een ontwikkelingsvoorsprong nodigden mij uit om mij hierin nog verder te verdiepen. De start van een boeiend leer- en ontwikkelingstraject over begrippen die eigenlijk nog in de kinderschoenen staan. Een proces dat ook veel her- en erkenning bracht voor mezelf.

Verschillende opleidingen en workshops in persoonlijke ontwikkeling volgden en in 2010 startte ik als zelfstandig coach. Een vakje dat na enige tijd wat eng, benauwd voelde. Ik hanteer immers in mijn begeleiding een veelzijdige aanpak waarbij ik afhankelijk van jouw behoeften en ontwikkelingsproces optreed als coach, mentor, trainer, talentontwikkelaar en creator.

Innerstylist maakt de verbinding tussen al deze rollen en biedt mij de ruimte om in één vakje thuis te komen.

En dat is wat ik jou als mooie sensitieve en begaafde ziel ook wens:

Thuiskomen bij jezelf en in je omgeving.

En als een levenskunstenaar (in ontwikkeling) van binnenuit een zinvol en gelukkig leven creëren.

bottom of page